Pikku Kakkonen etsi syksyllä 2014 taitavia kissoja. Ja löytyihän niitä katseltavaksi monelle perjantai-illalle! Kissat-sarjan jokaisessa jaksossa tutustuttiin erilaisiin kissoihin, ihaniiin, osaaviin sellaisiin. Tässä linkit kaikkiin Yle Areenassa näkyviin jaksoihin.

 

Taitavia kissoja, paljon taitavia kissoja esitellään Kissat-sarjan jaksoissa.
Kuvassa nameja odottavat Miuku, Neiti-Röppö ja Poju.

Ensimmäisessä jaksossa seurataan pyhä birma -rotua edustavan Sulon ja emännän kissasirkusta. Nuuskis on rodultaan cymric eli pitkäkarvainen manx ja tämä kissa on valittu kaksi kertaa rodussaan maailman parhaaksi. Katso jakso täältä.


* * *
 

Eurooppalaiskissa Mikke pitää ulkoilusta, myös uimisesta. Paras kaveri on perheen koira. Eikä ihme, että maatiaiskissa Vallun ja siperiankissa Bella-Viktoria eli tutummin BV:n kotona riittää vilskettä. Siellä asuu 6-viikkoisia pentuja. Jakso löytyy täältä.


* * *


Milli 14-vuotias maatiaiskissa ja kaverinsa Bane vuoden ikäinen maine coon esittelevät vuoron perään taitojaan. Manna on maatiaiskissa, joka oppi nopeasti kulkemaan kolmella jalalla. Loikkaa tänne katsomaan.


* * *Doris on pyhä birma ja samassa kodissa asuu 10 pikkukissaa ja 5 aikuista kissaa. Pennuista suurin ja vilkkain on Allu. Mukana jaksossa ovat myös cornish rexit Eppu ja Tellu. Nämä kaikki tapaa täällä.


* * *


Tekemistä pitää olla, voisi tuumata Juju. Samassa kodissa asuvat myös Hiski, Elmo ja Tepukainen. Läpyjä antavia maatiaisia koko sakki täällä näin.


* * *


Maine coonit Jagge, Hilu, Mocca, Jesse ja Romeo. Viimeiseksi mainittu on isoista kissoista isoin, pituutta on yli metri ja painoa yli 10 kiloa. Maatiaiskaksikko Jesse ja Misse ovat puuhastelijoita. Jesse on myös palkittu sankarikissa. Ohjelman voi katsoa täältä.

Pst!
Lue lisää Missestä ja Jessestä:
Misse Perdita kehrää esteille ja esiintymiselle

Kissa herätti ja pelasti perheen - hyvä Jesse!


* * *

Sitten vieraillaan kodissa, jossa on kahdeksan näppärätassuista temppukissaa. Yksi niistä on sokea Miuku, joka taitaa muiden tavoin agilityn. Mercedekseltä sujuu puolestaan kellon soittaminen niin vasempaan kuin oikeaan. Bengalikissat Kassu ja Sulo sekä robottipölynimuri, nekin nähdään tässä jaksossa.

Pst!
Lue lisää Miukusta ja sen kissakavereista:
Agilityradoilta tuttu Miuku on sokea ja nopea


* * *

Entiset kodittomat kissat Paavo ja Ismo ovat hyviä kavereita keskenään, myös painikavereita ja tässä jaksossa myös lenkkeilykavereita. Bengalit Tuhina ja Lempi, toinen hieman koiramainen, toinen rauhallisempi. Jakso näkyy täällä.


* * *

Yle Areenan puolelta löytyy lisääkin kissoja, sellaisia, joita ei Pikku Kakkosessa nähty.  Kuten laatikkoleikeistä tykkäävät maatiaiskissa Rochell, 2, ja ragdoll Robin, 4 kk. Niiden luokse pääsee tätä kautta. Vauhti on päällä Manulla ja Kepulla, kuten täällä näkyy. 1-vuotiaan maatiaiskissa Lucan lempipaikkoja ovat ahtaat paikat ja yksi erityinen suosikki on nukkekoti. Todistusaineistoa täällä.

 

Sinulla ei ole oikeutta kommentointiin.

Ota yhteyttä, kehrää tai sähise: Palautetta, kas tai suoraan sähköpostilla info(miuku)kissakas.fi
Copyright © Kissakas, ellei toisin mainita