Kis kis ja tervetuloa Kissakkaaseen!

 

Nyt se on avattu, kissanmielisille suunnattu verkkosivusto. Kissakas on oikea paikka kissojen omistajille, kissoista haaveileville, kissaa miettivälle tai muuten kissoista kiinnostuneille. Kissakas on kuin mukava, kodikas, lokoisa pahvilaatikko. Juuri sellainen, jossa kissatkin viihtyisivät.

 

Julkaisemme täällä kissalliseen elämään liittyviä uutisia ja ajattomia juttuja, lyhyempiä ja pidempiä artikkeleita sekä pieniä mukavia kissamaisia makupaloja.Vieraskynään tarttuvat Kissakkaassa piipahtavat kirjoittajat, jotka ovat pohtivat asioita tavalla tai toisella kissoihin liittyen. Eikä unohtaa sovi kissakuvia ja kissavideoita, niitäkin täältä löytyy. Monenlaista on siis luvassa - ja yhdessä teemme tästä mukavan paikan, kissanmielisten pahvilaatikon verkossa.

 

Tervetuloa mukaan lukemaan, kommentoimaan, näkemään, jakamaan ja ennen kaikkea iloitsemaan kissoista! Ja muistathan, että verkkosivuston lisäksi Kissakas kehrää myös Facebookissa ja Twitterissä.

 

Kissankarvaisin terveisin ja kehräten mukana,

Minna Kissakkaasta

 

Ps.

Joko kävit lukemassa juttuja, katselemassa kissakuvia tai muuten vain kiertelemässä ja ihmettelemässä?

Mistä tykkäsit? Mikä voisi olla toisin? Mistä haluaisit lukea tai nähdä enemmän? Lähetä palautetta, kehräyksiä tai sähähdyksiä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai palautelomakkeella.

 

 

 

Sinulla ei ole oikeutta kommentointiin.

Ota yhteyttä, kehrää tai sähise: Palautetta, kas tai suoraan sähköpostilla info(miuku)kissakas.fi
Copyright © Kissakas, ellei toisin mainita